JoMaKat - Learning

Wie ben ik?                                

Mijn naam is Cora van Bennekom en ik ben sinds 1990 werkzaam in het basis- en voortgezet onderwijs. En sinds 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor remedial teaching en huiswerkbegeleiding. Mijn praktijkadres is Haarweg 21 in Gorinchem.


Mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs heb ik opgebouwd in heterogene groepen. Daar zitten meerdere leerjaren bij elkaar van groep 3 t/m 8. Verder werk ik als docent Nederlands op een vmbo-school in alle leerjaren. Vanuit mijn onderwijspraktijk heb ik ervaring in het signaleren, onderzoeken, aanpakken en begeleiden van leerproblemen, planningsproblemen en motivatieproblemen. Kinderen moeten weer vertrouwen krijgen in zichzelf.Als ouder van 3 kinderen ben ik meegegroeid met de ontwikkeling van mijn kinderen en heb in de begeleiding voor middelbare scholieren ontdekt en ervaren hoe nuttig en belangrijk het is om jongeren zekerheid, zelfvertrouwen en overzicht te geven.


Daarnaast heb ik een aanvullende opleiding gevolgd voor remedial teaching. Ik ben als remedial teacher gediplomeerd en aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teacher (LBRT).


Als persoon ben ik vriendelijk, optimistisch, humoristisch en veelal vrolijk. In mijn werk ben ik praktisch, toegewijd, geduldig, doelgericht, zorgvuldig en vol inlevingsvermogen. Uiteraard belangstellend en respectvol in het belang van uw kind en zijn/haar ontwikkeling.


Als u na het lezen van deze webpagina meer informatie wilt hebben, neem dan gerust contact met mij op.